Primul PRODUCATOR ROMAN de
usi de inalta securitate
 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
Usi metalice NOBILA
 
Usi metalice CIVICA
Usi metalice URBAN
 
   
   
ro uk
   
Usi metalice CIVICA
 
 
    Usile metalice MACO, executate pe baza unor solutii proprii moderne (Brevet de inventie nr. 121709, Declaratie de conformitate eliberata de INCERC Bucuresti, Aviz de Specialitate din partea Politiei Capitalei) se prezinta ca produse competitive la nivelul standardelor actuale in domeniu. Ele satisfac cele mai inalte exigente privind siguranta, izolarea termica si fonica, etanseitatea si nu in ultimul rand finisarea.

    Preocuparea continua pentru excelenta a facut ca pe langa Brevetul de Inventie, Agrementul Tehnic si Avizul de Specialitate al Politiei, SC MACO Prodimpex SRL sa obtina in august 2001, certificarea SRAC pentru urmarirea si mentinerea calitatii conform standardului ISO 9001.
 
Usa metalica de siguranta Civica Clasic este compusa dintr-o caseta metalica de otel tabla de 1,0 mm inchisa perimetral cu un profil dublu faltuit din tabla de otel de 1,5 mm in structura chesonata inchisa termo – fono izolata prin injectare sub presiune cu spuma poliuretanica bicomponenta echipata cu sisteme de siguranata protejate cu silduri de inalta siguranta maco din otel de 10mm grosime cu dubla protectie si siguranata la smulgere – gaurire ; garnituri perimetrale tubulare de etansare din cauciuc epdm ; 3 balamale pafta solidarizate de toc si blat cu 12 suruburi trilobate m5 ; toc metalic executat din tabla de otel 1,5 mm grosimea in structura chesonata /ranforsata deschisa , vopsit in camp electrostatic cu pulbere poliesterica de exterior , culoarea se livreaza conform solicitarii clientului final
 
Usa metalica
CIVICA 01
Usa metalica
CIVICA 02
Usa metalica
CIVICA 03
Usa metalica
CIVICA 04
Usa metalica
CIVICA 05
         
Usa metalica
CIVICA 06
Usa metalica
CIVICA 07
Usa metalica
CIVICA 08
Usa metalica
CIVICA 09
Usa metalica
CIVICA 10
         
Usa metalica
CIVICA 11
Usa metalica
CIVICA 12
Usa metalica
CIVICA 13
   
   
   
 
 
Home  |  Produse  |  Marketing  |  Noutati  |  Cerere de oferta  |  Companie  |  Distribuitori  |  Contact
TopBIZ - afaceri de top!
Alege NET Rom Business pentru succesul afacerii tale!
Copyright © 2004 - 2015 MACO PRODIMPEX SRL. Toate drepturile rezervate.